Despre noi

Pret-cherestea.ro reprezinta o baza de date nationala a producatorilor de cherestea autohtoni ce are ca scop sa devina principalul mijloc de promovare si comercializare online, la nivel national, a produselor din cherestea.

In acest scop pret-cherestea.ro a incheiat contracte de promovare cu principalii producatori de cherestea autohtoni. Pentru a oferi clientului final cel mai bun pret oriunde in tara pret-cherestea.ro colaboreaza in sistem de barter cu transporturi-marfuri.ro portal national cu cea mai complexa baza de date de transport din Romania.

Pret-cherestea.ro  se adreseaza tuturor consumatorilor de cherestea: depozite de cherestea, persoane juridice si fizice si producatorii si transportatorii de cherestea. Scopul siteului este de a pune in legatura producatorii si consumatorii finali ai produselor din cherestea.

Pret-cherestea.ro face parte dintr-o retea de siteuri ce promoveaza piata constructiilor din Romania cuprinzand materialele principale de constructii dar si servicii de manopera, transporturi si inchirieri de utilaje detinuta de Sc. ZETA TECHNOLOGY SRL, companie cu traditie in comercializarea materialelor de constructii.